dilluns, 13 de maig del 2024

Escoltar-nos els uns als altres i veure

"Escoltar-nos" (sic) els uns als altres, no sols veure.

Bon dia,

Porte uns quants grups de Facebook que havien restat tancats i en què ningú no els menava. 

Un dia, Facebook m'oferí la possibilitat de fer-me'n càrrec, encara que només ho fes una persona. I acceptí l'oferiment. En sóc l'únic que pot triar si es publica (o no) un post.

Afegirem que les publicacions que tenen a veure amb els temes del grup, compten amb la meua aprovació. I en són quasi totes.

Un exemple: de fa uns mesos ençà, en u d'aquests grups, he acceptat publicacions favorables a ERC, a Junts, a la CUP, a altres partits catalans en el Parlament de Catalunya i, àdhuc, a Aliança Catalana. No sols els que van més en línia amb el meu parer.

El motiu: perquè considerem que així és més fàcil conéixer més la realitat que, per altres mitjans, es pretendria que romangués silenciada i que, de pas, fas possible que cada u puga tenir més formació i lo que es sol dir criteri propi. I, per descomptat, perquè preferesc ser tolerant i estar obert als altres, com quan vole un catxirulo.

Finalment, diré que, així, afavorim l'esperit comunitari, el de barri, l'estima per la terra i estar en contacte amb la terra on vivim.

Avant les atxes.

Una forta abraçada i bona setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada